26/02/2019

Ziua copiilor

Ziua Copiilor din fiecare an este dedicată copiilor din lumea întreagă. Această zi este astfel o zi specială pentru fiecare copil din lume. Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii!

Primăria Comunei Șamșud, Asociația Culturală Pro-Com Șamșud împreună cu Școala Gimnazială “Szikszai Lajos” se organizează  annual Ziua Copiilor.

Activitățile și concursurile se desfășoară în mai multe locuri. La Șamșud în curtea școlii, și la Valea Pomilor în curtea școlii ,unde se participă aproape 400 de copii, părinți, cadre didactice și organizatorii. La ora 3 copiii se adună în curtea școlii, unde cei mici împreună cu părinții pot alege din diferite activități: activități artistice, activități de abilități practice, activiăți sportive, diferite jocuri, desene pe asfalt, pictură pe față.

Elevii mai mari se participă la diferite jocuri și concursuri ca: săritul în sac, karaoke, meciuri de fotbal, de handbal și de ping-pong între tată-fiu, jocuri de abilități și alte activități distractive. Câștigătorii sunt premiați cu cadouri mici, cu diplome și cu mare aplauze. Seara, împreună cu copiii din Valea Pomilor, în curtea școlii din Șamșud se continuă distracția cu concert interactiv pentru copii. Ziua se încheie cu foc de tabără.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Șamșud

Comuna Șamșud este situată la limita nordică a judeţului Sălaj, la o distanţă de 28 km de municipiul Zalău (reşedinţă de judeţ), la 28 km distanţă de Şimleu Silvaniei şi la 79 km distanţă de Carei.